Acest site utilizează doar cookies funcționale. Detalii

Despre noi

iNES GROUP activează de 30 de ani pe piața de telecomunicații cu servicii B2B și B2C precum Internet, IT&C, Telefonie fixă, servicii specifice de Data Center, soluții dedicate XaaS și Wholesale, Televiziune IP. Pentru segmentul rezidențial, iNES a fost prima companie din România care a oferit servicii de televiziune prin tehnologie IP (IPTV), furnizând în prezent cel mai performant serviciu de acest gen, cu cea mai bogată grilă de canale HD și 4K. Mai multe despre serviciile iNES - aici.


iNES își extinde acum oferta la nivel național, lansând noul serviciu de televiziune prin aplicație – iNES Live. Acesta aduce un confort sporit în vizionarea TV, oferind aceleasi funcții premium ale serviciilor clasice de la iNES, dar punând în valoare și avantajele tehnice ale dispozitivelor.


Ce este iNES Live?


Serviciul iNES Live a fost dezvoltat de către iNES pentru distribuția liniară a programelor TV prin tehnologie OTT (Over The Top), prin conexiunile la Internet ale abonaților. Furnizarea serviciului iNES Live se realizează prin intermediul aplicației de tip client - iNES Smart, ce este disponibilă pentru dispozitive precum Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent.


Serviciul este accesibil contra unei subscripții lunare. Abonamentele iNES Live pun accentul pe conținut de calitate, selectând atent canale renumite, romanești și internaționale, dar și programe inedite, ce aduc plusvaloare în oferta de pe piață. iNES Live oferă trei tipuri de pachete TV, cu cel mai mare număr de canale HD și 4K într-un serviciu de televiziune online. Vezi programele structurate pe Categorii Tematice, fără STB sau cabluri și folosești doar telecomanda dispozitivului pentru grila TV și celelalte aplicații preferate.


Vezi Beneficiile serviciului iNES Live – aici.


*iNES Live este un serviciu de tip “best effort”, fiind strict determinat de prezența și calitatea conexiunii la Internet din locația fiecărui abonat.