Acest site utilizează doar cookies funcționale. Detalii

Întrebări frecvente

Serviciul iNES Live

iNES Live este noul serviciu dezvoltat de către iNES GROUP pentru distribuția programelor TV prin tehnologie OTT (Over The Top), prin conexiunile locale la Internet ale abonaților. Serviciul iNES Live este accesibil prin crearea unui cont și instalarea aplicației iNES Smart, ce este disponibilă pentru dispozitive precum Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, cu sisteme de operare Android TV, Google TV, Tizen sau Web OS. Serviciul iNES Live este accesibil contra unei subscripții lunare.

iNES Smart este o aplicație de televiziune online ce elimină Set-Top-Box-ul și cablurile inestetice și aduce grila TV alături de celelalte aplicații preferate, putând fi accesată direct cu telecomanda dispozitivului. Aplicația iNES Smart păstrează marile avantaje ale serviciilor de televiziune iNES – structurarea grilei TV pe categorii tematice și cea mai mare selecție de canale HD și 4K. Aplicația pune la dispoziție canalele TV utilizând conexiunea la Internet a abonatului, inclusiv wireless, pe Smart TV, Media Player sau Monitor inteligent (cu sistem de operare Android TV, Google TV, Tizen sau Web OS).

iNES Live este disponibil comercial sub forma a trei pachete de servicii de televiziune prin aplicație - iNES Live Basic (5 Euro/lună - TVA inclus), iNES Live Plus (11 Euro/lună - TVA inclus), iNES Live Premium (16 Euro/lună - TVA inclus). În funcție de pachetul ales, poți opta și pentru pachete de extraopțiuni. Plata serviciului iNES Live se realizează Online, din contul de client iNES Live (prin ePayment), recurent, la fiecare 30 de zileMai multe detalii despre modalitățile de plată – aici.

Serviciul iNES Live este disponibil pe întreg teritoriul României.

Serviciul iNES Live îți aduce Televiziune prin aplicație oriunde ai acces la Internet în România. Ai trei tipuri de abonamente, cu cel mai mare număr de canale HD și 4K într-un serviciu de televiziune online. Vezi grila TV structurată pe Categorii Tematice, fără Set-Top-Box sau cabluri inestetice. Regăsești grila TV alături de celelalte aplicații și folosești doar telecomanda dispozitivului pentru toate.

Creează-ți cont pe ineslive.ro și achiziționează pachetul TV dorit. Apoi, descarcă aplicația iNES Smart din magazinul de aplicații al dispozitivului pe care vei face vizionarea, conectează-te cu datele (e-mail și parolă) completate la realizarea contului și poți începe vizionarea.

iNES Live îți ofertă o grilă TV atent selectată, structurată pe categorii tematice, cu programe romanești și internaționale la cea mai înaltă calitate, HD și 4K, de care se poate bucura toată familia. Vezi GrilaTV.

Descarcă aplicația iNES Smart din magazinul de aplicații al dispozitivului pe care vei face vizionarea și conectează-te cu datele (e-mail și parolă) înregistrate la momentul creării contului iNES Live.

Extraopțiunile de canale pot fi selectate contra cost, doar cu pachetele iNES Live Plus și iNES Live Premium. Intră în contul tău, mergi la secțiunea „Abonament” și achiziționează extraopțiunile dorite.

Serviciul iNES Live poate fi accesat pe Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, cu sistem de operare Android TV, Google TV, Tizen sau Web OS.

Serviciul iNES Live este furnizat prin aplicația iNES Smart disponibilă pe dispozitivele de tip Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, ce dețin sistem de operare Android TV, Google TV, Tizen sau WebOS. Vezi lista de dispozitive compatibile.

În funcție de abonamentul ales, poți accesa serviciul iNES Live pe 1, 2 sau maximum 3 dispozitive într-o locație.

Opțiunea de vizionare pe dispozitiv suplimentar poate fi selectată contra cost, doar cu pachetele iNES Live Basic și iNES Live Plus. Intră în contul tău, mergi la secțiunea „Abonament” și achiziționează dispozitivul suplimentar.

Dacă nu poți accesa aplicația iNES Smart pe dispozitivul tău, probabil ai atins numărul maxim de dispozitive disponibile pentru tipul tău de abonament. Intră în contul tău și mergi la secțiunea „Dispozitive” unde poți vedea câte dispozitive poți conecta. Aici poți șterge sau adăuga dispozitive. 

Selectează programul dorit și apasă butonul central al telecomenzii cca 2 sec. Apasă butonul „Program Guide” din meniul afișat pentru a urmări ghidul de programe.

Selectează programul dorit și apasă butonul central al telecomenzii cca 2 sec. Apasă butonul „Track Selection” din meniul afișat pentru a alege formatul de sunet și limbă.

Pentru o calitate optimă a imaginii, îți recomandăm următoarele specificații pentru conexiunea la Internet: peste 10 Mbps pentru canalele în format SD; peste 15 Mbps pentru canalele în format FHD (Full HD și peste 20 Mbps pentru canalele în format 4K/UHD (Ultra HD). În cazul în care conexiunea ta nu îndeplinește aceste condiții, calitatea imaginii va fi redusă automat, astfel încât să poți urmări programul dorit. Dispozitivele se pot conecta și prin conexiunea Wi-Fi locală.

Intră în contul tău și selectează opțiunea dorită.

Intră în aplicație pe dispozitivul tău și apasă butonul central al telecomenzii cca 2 sec.. Apasă butonul „Log Out” din meniul afișat. Datele tale de conectare vor fi șterse. Intră apoi în contul tău, apasă „Modifică adresa de e-mail” și urmează pașii. Dacă dorești, tot din cont, poți schimba și parola. Intră din nou în aplicație și completează noile date de conectare.

Intră în contul tău, mergi la secțiunea „Abonament” și achiziționează un nou abonament cu extraopțiunile și dispozitivele dorite.

Canalele Adult vor fi accesibile la momentul activării serviciului iNES Live. Te rugăm să te asiguri că dispozitivele pe care vei face vizionarea sunt protejate cu funcția Control Parental. Codurile de Control Parental vor fi setate direct de către utilizatori pe dispozitivele proprii, această operațiune nefiind în sarcina sau sub controlul iNES GROUP.

Selectează programul dorit și apasă butonul central al telecomenzii cca 2 sec.. Apasă butonul „Parental Control” și apoi „Unlock PG”. Completează codul – 7744 și apasă OK. Îți recomandăm să modifici parola pentru a evita accesul la programele nepotrivite pentru diferite categorii de vârstă. Urmează aceiași pași, dar selectează opțiunea „Change PIN”. Completează și confirmă noua parolă în fereastra afișată și apasă OK.

Intră în contul tău și selectează butonul „Dezactivează”. Serviciul iNES Live va fi dezactivat. Il poți reactiva oricând în perioada curentă de facturare achitată. Dupa expirarea perioadei curente de facturare, serviciul va putea fi reactivat într-un interval de până la 30 de zile prin achiziționarea unui nou abonament, în caz contrar contul iNES Live va fi șters, inclusiv facturile emise până la acea dată. Pentru a crea un nou cont iNES Live poți accesa pagina Creează Cont.

Rambursarea se oferă doar pentru plata inițială. În termen de maximum 14 zile de la achiziția inițială, poți trimite o solicitare scrisă la adresa suport@ineslive.ro, menționând: numele și prenumele complet, adresa de e-mail cu care a fost creat contul iNES Live și numărul de telefon. În urma solicitării de rambursare, vei primi banii în termen de 14 zile, iar contul iNES Live va fi șters. Începând cu a 15-a zi de la achiziția inițială, nu se mai fac rambursări.

Serviciul iNES Smart este disponibil doar în rețeaua iNES. Pentru a accesa serviciile de televiziune în afara rețelei iNES, este necesar să achiziționezi serviciul iNES Live accesând pagina Creează Cont.