Acest site utilizeaza doar cookies functionale. Detalii
Ines Live

TV online prin aplicatie, oriunde in Romania


Extindem serviciile iNES de televiziune in toata tara, prin aplicatie, peste conexiunile la Internet ale abonatilor. Iti faci un cont iNES Live, descarci aplicatia iNES Smart din magazinul de aplicatii al dispozitivului tau, te conectezi si incepi vizionarea.

Ines Live

Grila TV alaturi de toate aplicatiile preferate


Pune-ti grila TV in lista scurta de aplicatii si acceseaza-le instant cu o singura telecomanda. Cu serviciul iNES Live de televiziune prin aplicatie ai totul intr-un singur loc si mai mult control asupra continutului si dispozitivului tau. 

Ines Live

Calitatea premium a serviciilor iNES, acum in toata tara


Serviciul iNES Live de televiziune prin aplicatie iti aduce un confort sporit in vizionarea TV oferindu-ti aceleasi functii premium ale serviciilor iNES, beneficiind in acelasi timp si de avantajele tehnice ale propriului tau dispozitiv.

Ines Live

TV fara cablu, prin Wi-Fi


Urmaresti canalele TV preferate prin aplicatie, pe dispozitivul conectat wireless. Simplu, prin conexiunea ta locala la Internet.

Ines Live

Divertisment cu continut premium


Serviciul iNES Live iti ofera o grila TV atent selectata, structurata pe categorii tematice, cu programe romanesti si internationale, majoritatea in format HD si 4K. Punem accentul pe originalitatea continutului, imagini de mare acuratete si noutati permanente pentru o experienta TV cat mai atractiva pentru toata familia.

Ines Live

Cele mai multe canale HD si 4K intr-un serviciu de televiziune online


Te bucuri de o fidelitate remarcabila a culorilor si a detaliilor, ce te transpun in mijlocul actiunii ca la cinematograf. Ai peste 80 de canale din toate domeniile, la cea mai mare rezolutie, disponibile acum prin aplicatie.

Ines Live

Primele canale 4K disponibile ONLINE, prin aplicatie TV


Cu canalele in format 4K prin aplicatie, experienta TV atinge o alta dimensiune. Detaliile si cursivitatea imaginilor te introduc intr-o atmosfera mult mai autentica.

Ines Live

Vizionare Smart a Grilei TV, pe categorii tematice


Nu mai trebuie sa cauti programul preferat printre toate canalele. Te duci direct la categoria de programe care te intereseaza in grila intuitiva de la iNES, structurata pe categorii tematice. Navighezi usor si rapid de la stiri, la filme, sport, muzica, stiinta etc.

Ines Live

Canale unice, fara dubluri


Nu vezi un canal de doua ori, in format SD si HD. Actualizam constant grila TV, axandu-ne mai ales pe formatele HD si 4K, fara sa pastram canalele cu acelasi continut si cu o calitate inferioara a imaginii.

Ines Live

Minimalism si estetica la TV


Urmaresti grila TV prin aplicatie, fara Set-Top-Box sau cabluri inestetice, doar cu telecomanda dispozitivului tau. Astfel, ai mai putine echipamente in casa si poti amenaja asa cum iti doresti.

Ines Live

Confort si ergonomie la TV


Descarci aplicatia iNES Smart si o regasesti apoi alaturi de toate aplicatiile preferate. Treci rapid de la grila TV la celelalte aplicatii folosind o singura telecomanda pentru toate. 

Ines Live

Pune in valoare performatele dispozitivului tau


Aplicatia iNES Smart ofera continut de calitate si permite o utilizare intuitiva, eliminand echipamentele inestetice. Astfel, te bucuri de toate avantajele tehnologice ale dispozitivului tau, beneficiind de o experienta de vizionare moderna si confortabila.

Ines Live

Experienta audio completa


Aplicatia iNES Smart asigura suport pentru sunet Dolby si integrare cu sistemul audio-video al dispozitivului, astfel incat sa te bucuri de un sunet de mare fidelitate, pentru o experienta de vizionare cat mai autentica.

Ines Live