Acest site utilizeaza doar cookies functionale. Detalii

Intrebari frecvente


Campania "TV fara cablu. Oriunde."

La achizitia unui Samsung Smart Monitor din gamele M5 si M7 (modelele 2021) si M5, M7 si M8 (modele 2022), in perioada 28 Iunie - 31 Decembrie 2022, primesti pe e-mail un voucher iNES Live din partea magazinului. Mergi pe pagina www.ineslive.ro/samsung, creeaza-ti un cont iNES Live si introdu codul de voucher primit, apoi descarca-ti aplicatia iNES Smart, conecteaza-te si poti incepe vizionarea. 

iNES iti ofera GRATUIT pachetul Premium din cadrul serviciului de televiziune online prin aplicatie, iNES Live, timp de 30 de zile de la data activarii contului. Ulterior, poti continua vizionarea achizitionand un abonament pentru unul dintre pachetele iNES Live disponibile pe pagina www.ineslive.ro.

Creeaza-ti un cont iNES Live pe pagina www.ineslive.ro/samsung, introdu voucherul, descarca aplicatia iNES Smart din magazinul de aplicatii Smart Hub Samsung si conecteaza-te cu datele (e-mail si parola) completate in formularul initial.

Vei primi voucherul iNES Live intr-un interval de cateva zile pana la 2 saptamani de la achizitia dispozitivului Samsung Smart Monitor, in functie de politica fiecarui distribuitor.

Intra pe pagina www.ineslive.ro/samsung, creeaza-ti un cont iNES Live si introdu codul de voucher primit pe e-mail. 

Poti activa voucherul iNES Live intr-un interval de 30 de zile de la data la care a fost transmis pe e-mail.

In cadrul campaniei „TV fara cablu. Oriunde.” te poti conecta pe 1 singur dispozitiv – monitorul Samsung Smart achizitionat in perioada 28 Iunie – 31 Decembrie 2022. Dupa finalizarea celor 30 de zile gratuite, daca doresti sa continui vizionarea prin iNES Live, in functie de abonamentul si extraoptiunile alese, poti conecta pana la 3 dispozitive intr-o locatie.

Dupa cele 30 de zile gratuite, intra in contul tau iNES Live, mergi la sectiunea „Modifica Abonament” si achizitioneaza abonamentul si extraoptiunile dorite. Vei continua vizionarea prin aceeasi aplicatie iNES Smart deja instalata, folosind aceleasi date de conectare.
Serviciul iNES Live

iNES Live este noul serviciu dezvoltat de catre iNES GROUP pentru distributia programelor TV prin tehnologie OTT (Over The Top), peste conexiunile la Internet ale abonatilor. Serviciul iNES Live este accesibil prin crearea unui cont pe aplicatia iNES Smart, ce este disponibilia pentru dispozitive precum Smart TV, Media Player, Consola de jocuri, Monitor inteligent, cu diverse sisteme de operare. Serviciul iNES Live este accesibil abonatului contra unei subscriptii lunare.

iNES Smart este o aplicatie de televiziune online ce elimina STB-ul si cablurile inestetice si aduce grila TV alaturi de celelalte aplicatii preferate, putand fi accesata direct cu telecomanda dispozitivului. Aplicatia iNES Smart pastreaza marile avantaje ale serviciilor de televiziune de la iNES – structurarea grilei TV pe categorii tematice si cea mai mare selectie de canale HD si 4K. Aplicatia iNES Smart poate fi accesata, printr-o conexiune la Internet, pe Smart TV, Media Player, Consola de jocuri si Monitor inteligent (cu diverse sisteme de operare).

iNES Live este disponibil comercial sub forma a trei pachete de servicii de televiziune prin aplicatie TV - iNES Live Basic (5,99 Euro/luna), iNES Live Plus (11,99 Euro/luna), iNES Live Premium (17,99 Euro/luna). In functie de pachetul ales, poti opta si pentru pachete de extraoptiuni. Plata serviciului iNES Live se realizeaza Online, din contul de client iNES Live (prin ePayment), recurent, la fiecare 30 de zile.

Serviciul iNES Live este disponibil pe intreg teritoriul Romaniei.

Serviciul iNES Live iti aduce Televiziune prin aplicatie TV oriunde ai acces la Internet in Romania. Ai trei tipuri de abonamente, cu cel mai mare numar de canale HD si 4K intr-un serviciu de televiziune online. Vezi grila TV structurata pe Categorii Tematice, fara STB sau cabluri inestetice. Regasesti grila TV alaturi de celelalte aplicatii si folosesti doar telecomanda dispozitivului pentru toate.

iNES Live iti oferta o grila TV atent selectata, structurata pe categorii tematice, cu programe romanesti si internationale la cea mai inalta calitate, HD si 4K, de care se poate bucura toata familia. Vezi Grila TV.

Descarca aplicatia iNES Smart din magazinul de aplicatii al dispozitivului pe care vei face vizionarea si conecteaza-te cu datele (e-mail si parola) pe care le-ai completat la momentul crearii contului iNES Live.

Largimea de banda a conexiunii la Internet cu minime garantate, in functie de formatul canalului, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii tehnice: a). peste 10 Mbps pentru canalele in format SD; b). peste 15 Mbps pentru canalele in format FHD (Full HD; c). peste 20 Mbps pentru canalele in format 4K/UHD (Ultra HD). Dispozitivele se pot conecta si prin conexiunea Wi-Fi locala a abonatului.

Intra in contul tau iNES Live si selecteaza „Schimba e-mail/Schimba parola” chiar din prima pagina.