Acest site utilizeaza doar cookies functionale. Detalii

Despre noi


iNES GROUP este una dintre cele mai mari companii independente de telecomunicatii din Bucuresti si unul dintre primii furnizori de acces Internet din Romania. De peste 25 de ani, iNES ofera servicii B2B si B2C pe aria Bucuresti si Ilfov, precum Internet, IT&C, Telefonie fixa, servicii specifice de Data Center, solutii dedicate XaaS si Wholesale, primul si cel mai performant serviciu IPTV din Romania, serviciul iNES Smart prin aplicatie TV si cea mai bogata grila de canale HD si 4K. Mai multe despre serviciile iNES aici.


iNES isi extinde acum oferta la nivel national, lansand noul serviciu de televiziune prin aplicatie – iNES Live. Acesta aduce un confort sporit in vizionarea TV, oferind aceleasi functii premium ale serviciilor clasice de la iNES, dar punand in valoare si avantajele tehnice ale dispozitivelor.

 

Ce este iNES Live?

Serviciul iNES Live a fost dezvoltat de catre iNES pentru distributia programelor TV prin tehnologie OTT (Over The Top), peste conexiunile la Internet ale abonatilor. Furnizarea serviciului iNES Live se realizeaza prin intermediul aplicatiei de tip client iNES Smart, ce este disponibilia pentru dispozitive precum Smart TV, Media Player, Consola de jocuri, Monitor inteligent.


Serviciul este accesibil contra unei subscriptii lunare. Abonamentele iNES Live pun accentul pe continut de calitate, selectand atent canale renumite, romanesti si internationale, dar si programe inedite, ce aduc plusvaloare in oferta de pe piata. iNES Live ofera trei tipuri de pachete TV, cu cel mai mare numar de canale HD si 4K intr-un serviciu de televiziune online. Vezi programele structurate pe Categorii Tematice, fara STB sau cabluri si folosesti doar telecomanda dispozitivului pentru grila TV si celelalte aplicatii preferate.

*iNES Live este un serviciu de tip “best effort”, fiind strict determinat de prezenta si calitatea conexiunii la Internet din locatia fiecarui abonat.


Serviciul iNES Live este disponibil in prezent in cadrul campaniei „TV fara cablu. Oriunde.”.